Слободно контактирате нѐ!

Секогаш сме расположени да ви дадеме повеќе информации и да одоговориме на Вашите прашања.

Ве молиме, пополнете го дадениот формулар и нашите регионални претставници ќе Ве контактираат наскоро.

Слободно јавете се и закажете состанок во термин кој Вам ви одговара.

Би благодариме на интересот.

+ 389 23 119 615

Регент Хоспиталити - Македонија

info@regent.mk